Wie zijn we

Dakwerkers, aannemers en renovatiebedrijven kennen de weg naar onze handel in kunststof platen en buizen. We zijn al sinds de jaren ’60 gevestigd in Brussel.

Kunststofhandel sinds de jaren ’60 in Brussel

VG Plastics is een bedrijf uit Sint-Jans-Molenbeek dat kunststof platen en buizen verkoopt. Vooral professionals uit de bouw zijn bij ons klant: onder meer dakwerkers, aannemers en renovatiebedrijven. Maar ook particulieren vinden bij VG Plastics wat ze zoeken.

De geschiedenis van VG Plastics start halfweg de jaren ’60. Toen werd VG Plastic's opgericht , met als eigenaar Dhr Van Geel, vanwaar de benaming , was het al wel gevestigd in Molenbeek.

In 1986 nam Antoine Van Driessche de zaak over en die kende sindsdien een enorme groei.

Na enkele verhuizingen naar grotere panden kwam VG Plastics in 2001 terecht op het huidige adres aan de Pierre Gasséestraat in Sint-Jans-Molenbeek. Daar kunt U terecht in een gebouw waar ook meteen onze ruime stock kunststof platen en buizen ligt. Parkeren kunt U op de ruime parking.

Onze leveranciers zijn bekende bedrijven zoals Deceuninck, Vink, Dyka, Nicoll en Skylux. We kiezen altijd voor Belgische of Europese bedrijven, zodat we zeker zijn van een snelle levering en hoogstaande kwaliteit van de producten.

Vandaag staat David Van Driessche aan het roer bij VG Plastics. Hij nam in 2012 de zaak over van zijn vader, die met pensioen ging. Opgegroeid in het bedrijf kent David het reilen en zeilen van de firma en de bouwwereld.

U bent van harte welkom!